MENU  OBIADOWE (16. 04- 20. 04)

Informacja: pani Joanna Rudzka
 

 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Kapusniak z białej kapusty z z iemniakami-300g/1,9/, Pierogi z miesem z c ebulka-180g/1,3/, Surówka z kapusty kiszonej z marchewka-70g, Herbata owocowa z miodem-200ml, Winogrono rózowe
Wtorek Grochówka z ziemniakami-300g/1,9/, Pulpety mielone w sosie pomidorowym-8 0/50g/1,3,6/, Ryz-150g, Ogórek konserwowy-60g/10, Sok-warzywno-owocowy-
150ml, Mandarynka
Środa Zupa szpinakowa z jajkiem i ziemniakami-300g/3,6,9/, Racuchy z jabłkiem i cukrem pudrem-160g/1,3,6/, Marchewka słupki-60g, Herbata z cytryna i miodem-
200ml, Banan
Czwartek Zupa pomidorowa z makaronem-300g/1,6,9/, Udziec z kurczaka duszony-80g, Ziemniaki-150g/6/, Marchewka z groszkiem-70g/1,6/, Woda z sokiem owocowym-
200ml, Jabłko
Piątek Zupa koperkowa z kasza jag lana-300g/1,9/, Ryba smazona-80g/1,3,4/, Ziemniaki -150g/6/, Surówka z białej kapusty z warzywami i orzechami włoskimi-70g/6,8/,Kompot owocowy-200ml, Kiwi