MENU  OBIADOWE (04.02 - 08.02)

Informacja: pani Joanna Rudzka
 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Zupa jarzynowa z kasza jaglana-300g/1,7,9/, Zapiekanka makaronowa z indykiem, warzywami i zółtym serem-200g/1,7/, Kompot owocowy-200ml, Banan
Wtorek Rosół z makaronem-300g/1,9/, Kotlet pozarski-80g/3/, Ziemniaki-150g/7/, Surówka z kapusty czerwonej-70g, Woda z sokiem-200ml, Jabłko
Środa Barszcz ukrainski-300g/7,9/, Ryba panierowana-80g/3,4/, Ryz z warzywami- 200g/1/, Marchewka-słupek, Kompot owocowy-200ml
Czwartek Kartoflanka-300g/9/, Jajko w sosie musztardowo-chrzanowym-80/50g/3,7/, Ziemniaki-150g/7/, Szpinak ze smietana-70g/7/, Kompot owocowy-200ml, Mandarynka
Piątek Bogracz z kluseczkami-300g/1,3/, Mała bułka-50g/1/, Sok owocowy