MENU  OBIADOWE (17.12 - 20.12)

Informacja: pani Joanna Rudzka
 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Zupa krem z czerwonej soczewicy z pestkami słonecznika i dyni-300g/9/, Placki ziemniaczane ze smietana i cukrem-160g/1,3,7/, Kompot owocowy-200ml, Mandarynka
Wtorek
Rosół z makaronem-300g/9/, Gulasz -80g/1/, Kasza jeczmienna-150g/1/, Ogórek konserwowy/10/, Woda z sokiem-200ml
Środa Zupa ogórkowa z ryzem-300g/1,7,9/, Kotlet rybny-80g/1,3,4/, Ziemniaki-150g/7/, Surówka z kapusty kiszonej-70g, Kompot owocowy-200ml
Czwartek Zupa z czerwonej fasoli-300g/7,9/, Kotlet drobiowy duszony-80g/3/, Ziemniaki- 150g/7/, Sałata lodowa z rzodkiewka i zielona cebulka-70g/7/, Kompot owocowy- 200ml
Piątek -----------------------------