MENU  OBIADOWE (18-22 września)

Informacja: Pani Irena Lichwa

 

Dzień  tygodnia Menu
Poniedziałek Zurek z ziemniakami - 250 g / 1,3,7,9, / Kluski na parze z masłem i cukrem -180 g/ 1,3,7, / Kompot - 250 g / JOGURT OWOCOWY - 1 szt
Wtorek Zupa Ryzowa z koperkiem - 250 g / 1,9, /Kotlet pozarski - 80 g / 1,3, / Ziemniaki - 180 g / Tarta marchewka z jabłkiem - 70 g / Kompot owocowy - 250 g
Środa Zupa z fasolki szparagowej - 250 g / 1,9 7 / Spaghetti z miesem i sosem pomidorowym - 180 g / 1,3 / Kompot owocowy - 250 g
Czwartek Barszcz czerwony z ziemniakami - 250 g / 1,9,3,7, / Pierogi ruskie z cebulka - 180 g / 1,3,/ Kompot owocowy - 250 g / OWOC - 1 szt .
Piątek Zupa ogórkowa z ziemniakami - 250 g / 1,3, 9, 7,/ Ryba Smazona - 80 g / 1,3, 4, / Ziemniaki - 150 g / Sałatka z ogórka kiszonego i jabłka - 70 g / Herbata z cytryna - 250 g SEREK DANIO - 1 szt