MENU  OBIADOWE  

 

 

27.03.2023 Poniedziałek
Kapuśniak z ziemniakami - 300 ml /9/ , Spaghetti bolognese - 250 g /1/ Ogórek kiszony – słupek. Woda z sokiem - 200 ml.


28.03.2023 Wtorek
Rosół z makaronem z jaj przepiórczych - 300 ml /1,3,9/ , Kotlet mielony - 80 g /1,3/ Ziemniaki - 150 g /7/ Fasolka szparagowa - 70 g. Woda z sokiem - 200 ml.


29.03.2023 Środa
Zupa ogórkowa z kaszą jaglaną - 300 ml /1,7,9/, Fasolka po bretońsku z bułką - 300 g /1/ Kompot owocowy - 200 ml. Owoc – jabłko.


30.03.2023 Czwartek
Krupnik z ziemniakami - 300 ml / 1, 9/ Gyros z ryżem i sosem czosnkowym - 250 g / 1,3,7/ Surówka z sałaty lodowej z pomidorkami koktajlowymi, rukoli i roszpunki - 70 g. Woda z sokiem - 200 ml.


31.03.2023 Piątek
Zupa grysikowa - 300ml /1,9/ Ryba panierowana - 80 g /1,3,4/ Ziemniaki - 150 g / 7/ Marchewka z jabłkiem i pomarańczą - 70 g. Woda z sokiem - 200 ml.

 

ZASTRZEGA SIĘ ZMIANY W JADŁOSPISIE!


Informacja: Pani Beata Przybylska